Over ons

RW projects, uw partner voor industriële dakbedekking en asbestverwijdering

RW projects is een gespecialiseerde partner voor industriële dakrenovatie, asbestverwijdering en gevelbekleding.

Zo kunt u ons inschakelen voor de afbraak van uw dak, de plaatsing van nieuwe industriële dakbedekking in combinatie met een dakgootrenovatie en nieuwe dakisolatie. Is er sprake van asbest, dan kunt u de asbestverwijdering en asbestverwerking aan ons overlaten. Wilt u uw gebouw een complete make-over geven? Laat ook de gevelbekleding aan onze vakmannen over.

Tot slot kunnen wij u uitgebreid adviseren over de premies en subsidies, zowel voor de industriële dakrenovatie en de asbestverwijdering alsook voor het plaatsen van sandwichpanelen in combinatie met het plaatsen van zonnepanelen.

Industriële dakbedekking

Een industriële dakrenovatie omvat verschillende werkzaamheden:

  1. We voeren vooraf een dakinspectie uit, waarbij we de huidige dakstructuur, dakbedekking, dakisolatie en afvoersystemen bekijken.
  2. We nemen de verouderde of asbesthoudende dakbedekking weg. Als erkende asbestverwijderaar houden we ons aan strikte veiligheidsprocedures. Onze werknemers scholen zich jaarlijks bij en bezitten een attest ‘eenvoudige handelingen’. We melden de werken ook bij de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg (WASO).
  3. Vervolgens plaatsen we nieuwe industriële dakbedekking. Bij RW projects kiezen we voor geïsoleerde sandwichpanelen van Europese kwaliteit.
  4. Samen met de industriële dakbedekking plaatsen we nieuwe dakgoten: aluminium gelakte hanggoten en inox bakgoten.
Over ons

Asbestverwijdering

Wilt u er zeker van zijn dat al het asbesthoudende materiaal op een veilige manier verwijderd wordt? Schakel dan een erkende asbestverwijderaar als RW projects in. We verzamelen het afval in gespecialiseerde, luchtdichte big bags en plaatsen die in containers. Vervolgens komt er een asbestverwerkingsbedrijf bij u langs om de containers weg te voeren en het asbestafval te verwerken.

Over ons
Over ons
Over ons
Wand Deinze

Gevelbekleding

U kunt uw industriële dakrenovatie meteen ook combineren met een nieuwe gevelbekleding. Bij RW projects plaatsen we ook geïsoleerde sandwichpanelen aan gevels. Zo krijgt uw gebouw een complete make-over en een professionele, moderne uitstraling.

Premies en subsidies

In januari 2021 introduceerde de Vlaamse Overheid een nieuwe maatregel om Vlaanderen versneld asbestvrij te maken. Wilt u asbest laten verwijderen? Dan kunt u rekenen op financiële steun. Verder zijn er nog tal van premies en subsidies beschikbaar wanneer u uw industriële dakbedekking laat renoveren.

Agro en industrie

RW projects verwijdert asbest en plaatst industriële dakbedekking en wandbekleding in agrarische en industriële gebouwen, zoals een werkplaats, opslagplaats, productiehal, loods, magazijn of koelhuis.

Kiezen voor een industriële gevel- of dakrenovatie is kiezen voor de veiligheid en bescherming van uw werknemers, machines en materiaal!

We zijn gevestigd te Zele, maar voeren industriële dakwerken uit in de regio tussen Antwerpen, Brussel en Gent.

Over ons

Wat kunt u van ons verwachten?

In de jaren 90 waren onze zaakvoerders actief in de agro- en industriebouw. Ze stonden in voor de montage van industriële constructies. Ze weten dus als geen ander hoe een industrieel gebouw in elkaar zit en wat de aandachtspunten zijn.

We zijn helemaal thuis in industriële dakbedekking. In het verleden werkten onze zaakvoerders voor een Europese producent van sandwichpanelen. Verder volgen onze vakmannen jaarlijkse opleidingen en kunnen ze een attest ‘eenvoudige handelingen’ voorleggen.

We zijn betrokken bij het volledige proces, van A tot Z. Een van onze zaakvoerders is altijd aanwezig op de werf en houdt in het oog of alles correct en volgens plan verloopt. Indien u dit wenst, richten we een WhatsApp-gesprek op, zodat u op de hoogte bent van alle werken en de planning. Uw vaste contactpersoon is altijd bereikbaar.

Bij RW projects zijn we nogal een pietje-precies op het vlak van professionaliteit, zowel in onze werken als onze werkwijze. We garanderen u een waterdichtheid van 99% zodat u zich ongestoord kunt focussen op uw bedrijfsactiviteiten. Daarvoor doen we een beroep op onze professionele machines en beschikken we over de juiste uitrusting.

Doen er zich onverwachte complicaties voor tijdens de werken of op de werf? Geen nood. Bij RW projects kunnen we snel schakelen en een beroep doen op onze contacten indien nodig.

We beschikken over een compleet uitgerust machinepark om de werken efficiënt en vakkundig uit te voeren: van torenkraan, telescoopkraan, hoogtewerker en verreiker tot heftruck, vrachtwagens en zuignapsystemen.

Kom meer te weten over industriële dakbedekking, asbestverwijdering en gevelbekleding

Houd onze blogpagina in de gaten waarop we regelmatig interessante informatie, tips en trucs met u delen.

Over ons

Wilt u graag eens met ons samenzitten?

Contacteer ons via mail, telefoon of het contactformulier.

Contacteer ons