Gevelbekleding

Moderne gevelbekleding van industriële en agrarische gebouwen

Zowel voor de uitstraling van uw onderneming als voor de bescherming van uw werknemers, machines en materiaal is het verstandig om uw gevel te laten renoveren. RW projects is actief West- en Oost-Vlaanderen en is gespecialiseerd in dak- en gevelrenovaties van onder meer werk- en opslagplaatsen, productiehallen, loodsen, magazijnen en koelhuizen.

Verwijderen van asbesthoudende gevelbekleding

Vertrouw op RW projects voor een veilige en professionele dakrenovatie en asbestverwijdering. We zijn een erkende asbestverwijderaar en houden ons aan strikte veiligheidsprocedures om een continue veiligheid te garanderen op de werf. Onze werknemers scholen zich elk jaar bij en kunnen een attest ‘eenvoudige handelingen’ voorleggen. We voldoen aan alle wettelijke verplichtingen en meldingen.

Gevelbekleding voor industrie en landbouw met sandwichpanelen

De troeven van sandwichpanelen

Gevelbekleding met sandwichpanelen geeft uw industriële of agrarische pand een upgrade:

 • Staalplaten of sandwichpanelen kunnen over de volledige oppervlakte geplaatst worden.
 • Isoleren van gebouwen wordt steeds belangrijker.
 • De panelen zijn qua kleuren, coatings en profielen aanpasbaar volgens uw wensen.
 • Als professional kunnen we een snelle waterdichte plaatsing garanderen.
 • De combinatie van metaal en isolatie maakt sandwichpanelen uitermate sterk en duurzaam.
 • Gevelbeplating met sandwichpanelen is onderhoudsvriendelijk.
 • De panelen zijn licht en kunnen dus bijna tegen elke bestaande constructie geplaatst worden.
Gevelbekleding

Premie voor buitenmuurisolatie voor ondernemingen

U komt in aanmerking voor een premie van Fluvius als u wilt investeren in de buitenmuurisolatie van uw onderneming. In 2022 bedraagt de isolatiepremie 30 euro per vierkante meter bij een minimum isolatiewaarde van 4,50 W/m²K. Ontdek ook de andere premies en subsidies die interessant kunnen zijn voor u.

Gevelbekleding
Gevelbekleding
Gevelbekleding
Gevelbekleding
Gevelbekleding

Hoe maakt RW projects het verschil?

Waarom uw gevelrenovatie overlaten aan RW projects?

Onze zaakvoerders deden al heel wat ervaring op in de agro- en industriebouw. Ze weten dus hoe een agrarisch en industrieel gebouw in elkaar zit en wat hierbij belangrijk is.

De zaakvoerders van RW projects zijn thuis in alles wat met dak- en gevelbekleding te maken heeft in de industrie- en agrobouw. Verder volgen onze werknemers jaarlijkse opleidingen en kunnen ze een attest ‘eenvoudige handelingen’ voorleggen bij de asbestverwijdering.

Als ervaren plaatsers verzekeren we u van een snelle oplevering, zonder in te boeten aan kwaliteit. Bovendien ondervindt uw onderneming geen hinder van de werkzaamheden. Als we ’s ochtends starten met de werken, beloven we ’s avonds een waterdichtheid van maar liefst 99%. Zo kunt u zich ongestoord concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

Bij onverwachte voorvallen op de werf kunnen we snel schakelen en een beroep doen op onze contactpersonen. We vinden een razendsnelle oplossing zodat uw bedrijfsprocessen probleemloos verdergezet kunnen worden.

Er is altijd een zaakvoerder van RW projects aanwezig bij de werken. Die houdt in de gaten of alles foutloos en volgens plan verloopt. We zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de werkzaamheden. Bij vragen kunt u altijd terecht bij uw vaste RW projects-contactpersoon.

Dankzij ons grote machinepark kunnen we alle werkzaamheden volledig zelf uitvoeren. We beschikken over onder andere:

 • een mobiele torenkraan
 • een telescoopkraan
 • een verreiker
 • een heftruck
 • hoogtewerkers
 • vrachtwagens

Onze vakmannen dragen te allen tijde professionele en veilige kledij. Met name voor de asbestverwijdering beschikken we over beschermende kledij. We voeren de werken uit met speciaal gereedschap dat geen stof veroorzaakt of het asbest breekt. Van zodra de werken afgerond zijn, wordt het asbestmateriaal opgehaald in containers door een erkend asbestverwerkingsbedrijf.

Gevelbekleding

De gevelbekleding van industriële of agrarische pand laten renoveren?

Contacteer RW projects via mail, telefoon of het contactformulier.

Contacteer ons