Asbestverwijdering

Industriële dakwerken door RW projects

Om uw materiaal, machines en werknemers te beschermen en het risico op grotere schade te voorkomen, is het belangrijk om uw asbesthoudende dak tijdig te laten renoveren. Bij RW projects staan we in voor agrarische en industriële dakwerken, voor onder andere productiehallen, loodsen, magazijnen, werk- en opslagplaatsen, koelhuizen en meer. We zijn gevestigd te Zele en voeren industriële dakwerken uit in West- en Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Industriële dakwerken van A tot Z

Onder industriële dakwerken vallen diverse werkzaamheden. Vertrouw op onze expertise voor asbestverwijdering, nieuwe dakbedekking, dakgoten en dakisolatie. Zo gaan we te werk:

Elk renovatieproject begint met een dakinspectie. Vóór de opmaak van de offerte voor de werken voeren we een opmeting uit, waarbij we grondig de huidige dakstructuur, dakbedekking, dakisolatie en afvoersystemen bekijken. Vervolgens maken we een volledig gedetailleerde en complete offerte op zodat u aan het einde van de werken niet voor verrassingen komt te staan.

Vroeger plaatste men massaal golfplaten als dakbedekking. Tot 1994 werd voor de productie van golfplaten asbest gebruikt, omdat het sterk, stevig en brandwerend was.

RW projects is een erkende asbestverwijderaar. Onze vakmannen kunnen een opleidingsattest ‘eenvoudige handelingen’ voorleggen en werken volgens strikte veiligheidsprocedures. We leven alle wettelijke verplichtingen na, want veiligheid op de werf dragen we hoog in het vaandel. De verwijderde golfplaten worden door een erkend verwerkingsbedrijf afgevoerd in gesloten big bags. Vervolgens wordt een verwerkingsattest opgesteld.

Na de verwijdering van uw asbesthoudende dak gaan we over tot de plaatsing van een nieuwe dakbedekking. Hierbij houden we rekening met uw wensen omtrent isolatie, kleur en afwerking. Bij RW projects kiezen we steeds voor sandwichpanelen van Europese kwaliteit. Ontdek hoe we uw dakbedekking plaatsen en wat de voordelen zijn van geïsoleerde sandwichpanelen.

Ook de plaatsing van in ons eigen magazijn vervaardigde inox bakgoten en/of aluminium gelakte hanggoten behoort tot onze specialiteiten. Schakel ons in voor uw industriële dakgootrenovatie.

Asbestverwijdering Avasco

Premies en subsidies voor industriële dakwerken

Sinds januari 2021 werd er een nieuwe maatregel ingevoerd om Vlaanderen snel asbestvrij te maken. U komt in aanmerking voor verschillende premies en subsidies wanneer u uw industriële dak laat renoveren.

Asbestverwijdering
Asbestverwijdering
Asbestverwijdering
Asbestverwijdering
Asbestverwijdering

Industriële dakwerken laten uitvoeren door RW projects

Waarom kiezen voor RW projects?

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in de constructie van agrarische en industriële gebouwen. We weten dus perfect waarop we moeten letten bij de industriële dakwerken en gevelrenovatie.

Onze werknemers bezitten een grote kennis van alle soorten sandwichpanelen. Daarnaast is RW projects een erkende asbestverwijderaar. Onze werknemers blijven zich jaarlijks bijscholen.

Breken we uw dak ’s ochtends open, dan garanderen wij ’s avonds een waterdichtheid van 99%. Zo kunt u zich ongestoord focussen op uw bedrijfsactiviteiten tijdens de industriële dakwerken.

Bij onverwachte problemen op de werf kunnen we snel schakelen en de juiste partners of materialen inzetten.

Een van onze zaakvoerders is altijd aanwezig op de werf, van ’s ochtends tot ’s avonds. Die gaat na of alles correct en volgens plan verloopt. U kunt ook altijd terecht bij uw vaste RW projects-aanspreekpunt.

We beschikken over een groot machinepark, uitgerust met onder meer een mobiele torenkraan, telescoopkraan, heftruck, verreiker, hoogtewerkers en vrachtwagens.

Onze vakmannen dragen beschermende kledij voor de asbestverwijdering. Ze gebruiken de juiste gereedschappen om stof te vermijden en om asbest niet te breken of aan te raken. Tot slot verzamelen ze het asbestafval in gespecialiseerde asbestverpakking, apart van ander sloopafval. Die big bags plaatsen ze in containers die vervolgens door een erkend asbestverwerkingsbedrijf worden opgehaald.

Asbestverwijdering

Bent u particulier?

Bezit u als particulier een garagebox of loods? Is het dak daarvan toe aan een dakrenovatie? Dan kunt u ook vertrouwen op onze expertise. Onze vakmannen zorgen voor een vlotte, feilloze en waterdichte uitvoering van zowel kleine als grote projecten.

Asbestverwijdering

RW projects inschakelen voor uw industriële dakwerken?

Contacteer ons via mail, telefoon of het contactformulier.

Contacteer ons