Plaatsen van sandwichpanelen

Een professionele plaatsing van sandwichpanelen in industrie en agro

Een nieuwe dakbedekking beschermt uw materiaal, machines en werknemers. Schakel RW projects in voor een vlotte en professionele verwijdering van uw verouderde of asbesthoudende dak en voor de plaatsing van nieuwe sandwichpanelen. ’s Ochtends open is ’s avonds gegarandeerd weer dicht! We zijn gelegen te Zele en zijn actief in West- en Oost-Vlaanderen.

Van dakinspectie tot plaatsing van geïsoleerde sandwichpanelen

Een degelijke dakrenovatie omvat meerdere werkzaamheden. Bij RW projects kunt u terecht voor industriële dakwerken van A tot Z, zonder dat u hiervan hinder ondervindt.

Om de dakwerken zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is een grondige voorbereiding vereist. Vóór de start van de werken komen we langs voor een grondige dakinspectie. We bekijken de huidige dakstructuur, dakbedekking, dakisolatie en afvoersystemen. Op basis daarvan stellen we een gedetailleerde offerte op.

Beschadigde, asbesthoudende dakbedekking is enorm schadelijk voor de gezondheid en moet dus zo snel mogelijk vervangen worden. Als erkende asbestverwijderaar werken we bij RW projects volgens strikte veiligheidsprocedures. Veiligheid op de werf is voor ons van cruciaal belang. Kom snel meer te weten over de maatregelen die we nemen voor, tijdens en na de asbestverwijdering.

Na een correcte verwijdering van de verouderde of asbesthoudende dakbedekking gaan we over tot de plaatsing van nieuwe sandwichpanelen. Bij RW projects kiezen we voor sandwichpanelen van Europese kwaliteit.

De voordelen van sandwichpanelen

 • Dankzij de hoge isolatiewaarde zijn sandwichpanelen energiebesparend, klimaatneutraal of zelfs klimaatpositief.
 • Sandwichpanelen zijn verkrijgbaar met verschillende profileringen, isolatiediktes en structuren. Ze zijn ook personaliseerbaar door uiteenlopende kleuren, coatings en motieven.
 • Ze zijn slijtvast, brandwerend, bestand tegen chemische invloeden, corrosie- en uv-bestendig. Ze zijn dus geschikt voor alle weersomstandigheden en kennen een lange levensduur, ook op economisch vlak.
 • Wilt u nadien zonnepanelen plaatsen op uw dak? Wij brengen u graag in contact met een van onze gespecialiseerde partners.

De plaatsing van nieuwe sandwichpanelen gaat gewoonlijk gepaard met de installatie van nieuwe dakgoten. Dat zijn enerzijds aluminium gelakte dakgoten of anderzijds inox bakgoten. Die laatste plooien en lassen we op maat in ons eigen magazijn.

Plaatsen van sandwichpanelen

Premies en subsidies voor de plaatsing van geïsoleerde sandwichpanelen

Om Vlaanderen zo snel mogelijk asbestvrij te maken, werd een nieuwe maatregel ingevoerd in januari 2021. Zo heeft u recht op premies en subsidies wanneer u kiest voor de plaatsing van sandwichpanelen in combinatie met het verwijderen van asbesthoudende golfplaten.

Plaatsen van sandwichpanelen
Plaatsen van sandwichpanelen

Waarom sandwichpanelen laten plaatsen door RW projects?

RW projects is uw gespecialiseerde partner voor industriële dakwerken.

Onze zaakvoerders hebben meer dan 25 jaar ervaring in de agro- en industriebouw. Ze weten dus als geen ander hoe een agrarisch of industrieel gebouw in elkaar zit en waar ze aandacht aan moeten besteden.

Onze zaakvoerders hebben een grote kennis van de verschillende soorten sandwichpanelen. We zijn bovendien een erkende asbestverwijderaar en onze werknemers scholen zich jaarlijks bij.

Als we uw dak ’s ochtends openbreken, garanderen we tegen de avond een waterdichtheid van 99%. Zo kunnen uw werkzaamheden zo goed als ongestoord doorgaan.

Doen er zich onverwachte problemen voor op de werf, dan kunnen we te allen tijde rekenen op onze partners en snel voor een oplossing zorgen.

Er is altijd een van onze zaakvoerders aanwezig op de werf om erop toe te zien dat alles correct en volgens plan verloopt. Tijdens de werken kunt u steeds terecht bij uw vaste aanspreekpunt van RW projects.

Bij RW projects doen we ook een beroep op onze eigen machines. Zo beschikken we onder andere over:

 • 2 mobiele torenkranen
 • hoogtewerkers
 • een verreiker
 • een heftruck
 • schaarliften
 • vrachtwagens

Om de asbesthoudende materialen op een wettelijke en veilige manier te verwijderen, hanteren we de juiste materialen en werkwijze:

 • beschermende kledij voor de asbestverwijdering
 • speciaal gereedschap dat geen stof veroorzaakt of asbest breekt
 • gespecialiseerde verpakking om de asbesthoudende materialen weg te voeren
Plaatsen van sandwichpanelen

De plaatsing van sandwichpanelen voor particulieren

Bezit u als particulier een pand of een garage waarop een dakrenovatie moet gebeuren? Ook dan kan u bij RW projects terecht!

Plaatsen van sandwichpanelen

Kies voor een professionele plaatsing van geïsoleerde sandwichpanelen

Contacteer RW projects via mail, telefoon of het contactformulier.

Contacteer ons